Boogh Arbeidsre-integratie

Boogh Arbeidsre-integratie is een gespecialiseerd re-integratiebedrijf voor mensen met een hersenaandoening, lichamelijke beperking, chronische ziekte, burn-out of voor mensen die re-integreren tijdens of na kanker, Covid-19 en mensen met een stoornis uit het autistisch spectrum met normale begaafdheid.

Boogh Arbeidsre-integratie begeleidt zowel werkgevers als werknemers bij verzuim en re-integratie. Zowel van werk naar werk als van geen werk naar werk.

Meer weten? Lees ook onze folder over Arbeidsre-integratie of neem contact met ons op via e-mail arbeid@boogh.nl of telefonisch (085 – 40 14 763) met onze ervaren en deskundige medewerkers. Zij helpen jou graag om terug in je kracht te komen.

Contact

Voor wie is Boogh Arbeidsre-integratie

Boogh Arbeidsre-integratie biedt een uitgebreid pakket aan diensten bij het vinden of behouden van passend werk. Hierbij richten we ons specifiek op de hiernaast beschreven klantgroepen.

 

Lees hier een praktijkvoorbeeld.

Door verschillende oorzaken kan NAH ontstaan. Bijvoorbeeld door een beroerte, zuurstofgebrek tijdens een hartstilstand, een hersentumor, een operatie (niet-traumatisch hersenletsel) een ongeval of schade van de hersenen door een oorzaak van buitenaf (traumatisch hersenletsel). Wat de gevolgen voor getroffenen zijn, is erg uiteenlopend. Afhankelijk van de situatie wordt begeleiding op maat aangeboden door Boogh Arbeidsre-integratie.

Mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben soms extra ondersteuning nodig bij het uitvoeren van hun werk. Veelal is een juiste aangepaste werkomgeving onontbeerlijk omdat er beperkingen bestaan aan het houdings- en bewegingsapparaat. De arbeidsdeskundige van Boogh Arbeidsre-integratie kan de beperkingen in werk zoveel mogelijk reduceren en een deskundig advies uitbrengen.

Met de juiste manier van begeleiding en ondersteuning kunnen mensen met een beperking uit het Autisme Spectrum goed functioneren in werk. Boogh Arbeidsre-integratie biedt een dergelijke ondersteuning. Zowel naar als in werk.

Re-integratie na een burn-out wordt weleens onderschat. Ondersteuning van buitenaf in het vinden en behouden van de juiste belasting en belastbaarheid is gewenst. Dit bevordert een duurzame re-integratie.

Je bent tijdens deze spreekuren van harte welkom met al jouw vragen over re-integratie van werk naar werk en van geen werk naar werk.

Via de mail of telefonisch (085) 40 14 763 kun je je aanmelden.

 

Financiering arbeidsre-integratie

Afhankelijk van de situatie van de werkzoekende of werknemer wordt gekeken welk financieringsmogelijkheden er zijn. Boogh biedt deskundige ondersteuning aan mensen in de volgende situaties:

  • Een re-integratietraject eigen werk, spoor 1 en 2 gefinancieerd vanuit de werkgever
  • Een loopbaan- of outplacementtraject aangeboden door de werkgever
  • Een re-integratietraject gefinancierd door het UWV voor mensen met een Ziektewet-, WIA/WGA-, Wajong-, WAO en WAZ-uitkering
  • Een traject voor mensen met een uitkering vanuit de gemeente: WWB/W&I
  • Een AOV, particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Een mogelijkheid vanuit de verzekeraar.

Neem contact op voor meer informatie over financiering en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Bijvoorbeeld qua ondersteuning of begeleiding bij het aanvragen van de financiering.

Contact

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact