Behandeling NAH

Niet aangeboren hersenletsel biedt uitdagingen in het leven van alledag. Boogh biedt iedere betrokkene een helpende hand bij het aangaan van die uitdagingen. Handvaten om de, helaas blijvende, gevolgen van NAH het hoofd te bieden. Samen helpen wij mensen zich in de fase na de revalidatie; in vaktermen ook wel de chronische fase genoemd, verder te ontwikkelen. Zodat jij, of iemand in jouw omgeving met niet aangeboren hersenletsel, wél een plek in de samenleving heeft en daarin zo optimaal mogelijk kan functioneren. Boogh biedt mede in samenwerking met Hersenz een drietal verschillende behandelvormen.

Het behandelteam van Boogh
Behandelingen van Boogh richten zich op het verwerken van veranderingen en verlies, het omgaan met beperkingen en het vinden van een nieuwe balans op diverse levensgebieden.

De behandeling wordt gegeven door een multidisciplinair team van deskundigen op het gebied van hersenletsel. Dit team bestaat uit GZ-psychologen, logopedisten, psychomotorische- en fysiotherapeuten, cognitieve- en creatieve vak therapeuten.

Hier kunt u cliëntervaringen lezen over Beeldende therapie en Psychomotorische therapie.

Behandelvormen

Boogh Afasie- en Behandelcentra

Boogh heeft 6 Afasie- en Behandelcentra, verspreid over midden Nederland. Wij staan bekend om specialistische behandeling voor mensen met afasie. In onze Afasie- en Behandelcentra kunnen mensen ook terecht om te leren omgaan met andere gevolgen van hersenletsel. Samen kijken we naar de vorm van behandeling die het beste bij u past.

 

Meer weten?

Onze behandellocaties zijn telefonisch te bereiken via
085 – 40 14 795 of per e-mail via algemeen@boogh.nl
U ben ook altijd welkom om langs te komen op één van onze locaties.

 

Bekijk locaties

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact