ZorgDomein

Boogh is aangesloten op ZorgDomein; een digitaal informatie- en communicatieplatform, dat zorgverleners onderling met elkaar verbindt en vraag en aanbod samenbrengt. Als zorgverlener krijg je via ZorgDomein inzicht in de vervolgzorg, die past bij de zorgvraag van de patiënt. Je regelt  een verwijzing of diagnostiekaanvraag, of je roept expertise op afstand in. Allemaal via dit systeem.

Verwijzingen Boogh Behandeling
Voor Boogh is ZorgDomein ook een belangrijk platform, omdat de verwijzingen voor Behandeling en het behandelprogramma Hersenz vanaf 1 januari 2021 via de huisarts verlopen. Behandeling valt sinds die datum namelijk onder de Zorgverzekeringswet. Nog preciezer: onder de Geneeskundige Zorg voor Specifieke Patiëntgroepen (GZSP).

Zo kunnen we tezamen mensen met hersenletsel zo goed mogelijk van dienst zijn en hen verder helpen om te leren omgaan met de gevolgen van het opgelopen letsel.

Meer weten over ZorgDomein of direct inloggen?
Klik dan op onderstaande link: https://zorgdomein.com/ikwil/verwijzen/

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact