Ik zoek werk

Ben jij op zoek naar passend werk? Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen jou hierbij ondersteunen. Boogh arbeidsre-integratie begeleidt mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking, een chronische ziekte, burn-out of een autisme spectrum stoornis met een normale begaafdheid in hun zoektocht naar een passende baan.

Samen met jou onderzoeken wij welke mogelijkheden jij hebt om een duurzame baan te vinden. Met behulp van de training (Her)ontdek je talent en/ of individuele loopbaangesprekken onderzoeken wij jouw competenties, interesses en loopbaanwensen. Vanuit daar gaan wij op zoek naar die baan, waar jij het beste tot je recht komt. In veel gevallen wordt een werkervaringsplaats ingezet, om jouw mogelijkheden in de praktijk te onderzoeken en in kaart te brengen aan welke randvoorwaarden een baan voor jou moet voldoen.

Wanneer kun je bij ons terecht?

Werkzoekenden kunnen bij ons terecht als er aanspraak gemaakt kan worden op financiering van een traject dat begeleidt naar werk. Dat kan bijvoorbeeld een uitkering vanuit UWV zijn, of een uitkering vanuit de gemeente, WWB, een AOV, of (particuliere) arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Meer informatie

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact