Coffeemania by Boogh

Coffeemania By Boogh biedt mensen de gelegenheid om in een brasserie aan de slag te gaan. Zo kun je jouw arbeidsmogelijkheden (her)ontdekken én werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Daar helpen wij je graag bij.

Werk- en leerplek voor mensen met hersenletsel

Coffeemania By Boogh is een brasserie waar iedereen zich thuis voelt. Op deze centrale plek in Utrecht Kanaleneiland kunnen bezoekers en buurtbewoners elkaar ontmoeten voor de lunch, borrel en diner. Ook voor catering, als vergaderlocatie en voor zaalhuur kun je hier terecht.

Coffeemania By Boogh is éxtra bijzonder, want in deze brasserie begeleidt Boogh mensen met hersenletsel. Boogh zet mensen op die manier terug in hun kracht. En dat is uniek in Nederland!

Wat is er te doen bij Coffeemania By Boogh?

  • Algemene werkzaamheden zoals afwassen, opruimen, schoonmaken. Of maaltijden bezorgen, boodschappen doen, het terras uitzetten of de voorraad beheren;
  • Horecawerkzaamheden: ingrediënten snijden en voorbereidende werkzaamheden, barmedewerker of in de bediening;
  • Koeken en taarten bakken, broodjes klaarmaken, kleine lunchgerechten of soepen (volgens vooropgesteld menu) bereiden.

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact