Samenwerken

Boogh werkt samen met vele partijen in de regio zoals gemeenten, revalidatiecentra, collega zorgaanbieders en bedrijven.

 

Samenwerking binnen de zorg

Boogh werkt samen met verschillende collega zorgaanbieders. We doen dat op zowel strategisch als operationeel niveau. We geloven dat door samenwerking je elkaar versterkt en komt tot een passend zorgaanbod in elke fase van het proces van de cliënt. In de hele keten van begeleiding, behandeling, training en re-integratie hebben we passende samenwerkingsverbanden.

 

Samenwerking met bedrijven

Dankzij de samenwerking die wij aangaan met bedrijven kunnen we onze cliënten nieuwe kansen bieden in de samenleving. Samen met bedrijven creëren we werkervaringsplaatsen en (snuffel)stages, maar we voeren ook opdrachten uit voor bedrijven in het kader van onze arbeidsmatig werken.

 

Stichting Vrienden van Boogh

De Stichting Vrienden van Boogh ondersteunt met de opbrengst van donaties en giften extra voorzieningen voor de cliënten van Boogh. Hierdoor kan Boogh haar cliënten nog beter ondersteunen om mee te doen in de samenleving.

Meer over Vrienden van Boogh

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact