CORONA

Op deze pagina vindt u alle informatie, handreikingen en protocollen van Boogh over het coronavirus en de gevolgen voor u als cliënt, naasten of verwijzer. Want goede en veilige dienstverlening staat voorop.

Herstart dienstverlening op locatie 2 juni 2020
Boogh is op 2 juni 2020 gestart met de hervatting van de groepsactiviteiten op locatie. Hierbij moet Boogh rekening houden met richtlijnen, waaronder het werken op 1,5-meter afstand. Dit vraagt om maatwerk, per locatie en per cliënt. Er bestaan immers grote verschillen tussen kwetsbaarheid en de persoonlijke situatie van iedere cliënt. Dit wordt met iedere cliënt één-op-één besproken.

Vanwege de nu geldende corona-richtlijnen kunnen afspraken uit het verleden, denkend aan vervoer, aanwezigheidsdagen en activiteitenaanbod, tijdelijk komen te vervallen. Samen met cliënten wordt overlegd waar een goede afweging ligt tussen het aantal dagen dat men Boogh bezoekt en de dagen waarop cliënten ondersteuning op alternatieve wijze ontvangen.

Poster corona-maatregelen Boogh
Open hier de speciale Boogh poster met daarop de nu geldende corona-maatregelen op locaties.

Link meest gestelde vragen m.b.t. het coronavirus VGN
https://www.vgn.nl/faq/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus

Documenten & video’s m.b.t. het coronavirus VGN
https://www.vgn.nl/achtergrond/informatie-voor-clienten

Vragen?
Heeft u vragen over de interpretatie/toepassing van de coronamaatregelen binnen Boogh?
Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via 085 – 40 14 795. Wij staan u graag te woord.

 

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact