Over Boogh

Boogh is de persoonlijke specialist voor mensen die willen leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. De behandeling en begeleiding is gericht op gebieden waar cliënten en hun naasten problemen ervaren, van de thuissituatie tot werk en op sociaal vlak.

Het doel is om na hersenletsel weer zo goed mogelijk mee te doen in de samenleving. Als mensen – om welke reden dan ook – niet meer kunnen doen wat ze altijd deden, kijken velen in eerste instantie naar de onmogelijkheden. Onze ervaring is dat mensen zich beter voelen wanneer juist de mogelijkheden de nadruk krijgen.

Meer weten over hersenletsel in het algemeen? Of benieuwd wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Onze Missie

Boogh biedt ieder mens die hersenletsel heeft opgelopen begeleiding, behandeling en/of
re-integratie. Dat maakt terugkeren in eigen kracht én deelname aan het maatschappelijk leven weer mogelijk.

Boogh combineert al jarenlang haar professionele expertise met persoonlijke aandacht. We leveren maatwerk aan mensen met hersenletsel en bieden toegevoegde waarde aan betrokkenen.

Onze Visie

Boogh werkt vanuit de visie dat elk mens, na het oplopen van hersenletsel, zelf in staat is regie te voeren over zijn eigen gezondheid.

Door ‘gezondheid’ positief te benaderen, is Boogh van toegevoegde waarde voor mensen met hersenletsel en de betrokkenen om hen heen.

(Positieve Gezondheid is het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Gezondheid is niet alleen de af- of aanwezigheid van ziekte. Daar horen veel meer factoren van positieve gezondheid bij)

Onze specialisten

Door onze ruim 40 jaar opgedane kennis en ervaring zitten onze betrokken medewerkers snel op dezelfde golflengte. Buigen zich over de mogelijkheden en zijn net, als de onmisbare mantelzorgers, altijd optimistisch over kansen. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt.

Mantelzorg bij Boogh

Samen werken wij aan een zo optimaal mogelijk herstel NAH

Samen bepalen we met een positieve instelling samen de koers naar vooruitgang richting jouw doelen en ambities, jouw dromen. Om hier concreet invulling aan te geven werken wij bij Boogh samen met verschillende positieve instellingen die wij graag aan jou voorstellen.

Bekijk alle samenwerkingen

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact