Terug

Uitnodiging Boogh Behandeling Masterclass ‘Zicht op hersenletsel’ III

Boogh Behandeling organiseert voor de derde keer een  Masterclass in de reeks “Zicht op hersenletsel” op
Maandag 17  juni 2019 van 16.00 uur tot 20.30 uur.

Ditmaal staat de bijeenkomst volledig in het teken van ketensamenwerking tussen Boogh en onze partners, in de zorg voor mensen met hersenletsel.
Wij zijn erg blij dat collega’s uit de aangrenzende velden van de neuropsychiatrie en NAH/CVA nazorg bereid zijn om een belangrijke bijdrage te leveren.
Daarmee willen wij voor verwijzers meer duidelijkheid scheppen rond de verschillende behandelmogelijkheden en combinaties daarvan.

Hans Schriever (casemanager en aanmeldfunctionaris bij Vesalius) zal ingaan op het behandelaanbod voor mensen met ernstige gevolgen van niet aangeboren hersenletsel en bijkomende psychiatrische stoornissen.

Renske Velthuizen – Breimer (NAH/CVA verpleegkundige van Careyn) vertelt meer over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de nazorg in de thuissituatie.

Naast beide externe sprekers zullen collega’s van Boogh Behandeling een beeld schetsen van de mogelijkheden binnen ons behandelaanbod en de wijze waarop dat aansluit bij dat van onze partners. Charlotte Schreuder (GZ-psycholoog en hoofdbehandelaar Hersenz) zal een bijdrage leveren bij de presentatie van Hans Schriever.
Emma Klaassen (Maatschappelijk consulent Behandeling) plaatst haar verhaal naast dat van Renske Velthuizen-Breimer.

Naast deze twee interessante sessies wordt een workshop aangeboden, waar u nader van gedachten kunt wisselen met een behandelaar en een cliënt van Boogh.
Om elkaar beter te leren kennen wordt de Masterclass afgesloten met een informele netwerkborrel. In de pauze wordt voor een eenvoudige avondmaaltijd gezorgd.

Locatie
Onze Masterclasses vinden vanaf dit jaar plaats in één van onze vijf behandellocaties. Deze keer nodigen wij u uit om naar het Afasie- en Behandelcentrum in De Bilt te komen.
Het adres is Weltevreden 4c, 3731 AL in De Bilt,  T. 030-25 93 974.

Aanmelden
Aanmelden kan via behandeling@boogh.nl o.v.v. Masterclass.  Om zeker te zijn van een plaats bij deze Masterclass, adviseren wij u om tijdig aan te melden.
Aarzel bij vragen vooral niet om even te bellen.

Wij kijken uit naar uw komst. Leuk om elkaar te ontmoeten!