Terug

Benoeming Bart Sikkens tot statutair bestuurder Boogh

Met genoegen berichten wij dat de heer Bart Sikkens per 10 augustus 2020 wordt benoemd tot statutair bestuurder. Boogh is blij met deze invulling en kijkt uit naar een opbouwende samenwerking. Bart neemt de rol over van interim bestuurder Wouter Groot, die Boogh sinds augustus 2019 met een nieuwe koers heeft begeleid.

Bart Sikkens heeft ruime leidinggevende ervaring in de zakelijke dienstverlening en is sinds 2014 werkzaam als MT lid en crisismanager in de Care & Cure. Recent was hij onder meer interim manager bij Amsterdam UMC, interim directeur bij Dokterswacht Friesland, bedrijfskundig manager bij Reade Revalidatie in Amsterdam en daarvoor MT lid bij twee ouderenzorgorganisaties.

Met de komst van deze bevlogen bestuurder is de continuïteit van de besturing ingevuld.
Samen met het managementteam zal hij gaan werken aan het borgen van de ingezette veranderingen, waarbij hij een duurzaam gezonde toekomst voor Boogh hoopt te creëren.

De medewerkers, cliënten en Raad van Toezicht van Boogh wensen Bart veel succes in zijn nieuwe functie.

Bart Sikkens over zijn aanstelling als bestuurder bij Boogh.
“Met mijn achtergrond in het begeleiden van behandelteams van o.a. cliënten met hersenletsel voelen de cliënten en de organisatie van Boogh vertrouwd. Na diverse gesprekken met de Raad van Toezicht, Ondernemingsraad, Centrale Cliëntenraad en andere collega’s van Boogh kijk ik uit naar een inspirerende samenwerking.”