Booghkring

Booghkring is een sociëteit voor hogeropgeleiden met een hersenaandoening. Hogeropgeleiden ervaren vaak moeilijker aansluiting bij het reguliere aanbod. Bij Booghkring wordt intellectuele uitdaging geboden, maar er wordt wel rekening gehouden met eventuele concentratieproblemen en prikkels.

Op een vaste avond in de maand wordt van 17.00 tot 20.00 uur een interessant thema behandeld en gezamenlijk gegeten. De onderwerpen worden in overleg vastgesteld en sprekers worden vaak vanuit het netwerk van deelnemers uitgenodigd. De avond wordt begeleid door een deskundige medewerker en een vrijwilliger. Er is volop ruimte voor discussie en verdieping.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met de maatschappelijk consulent van Boogh via (085) 40 14 795 of algemeen@boogh.nl

Ervaringsverhaal van Marloes

“Het eerste half uur was ik totaal overweldigd. Het leek alsof ik voor de spiegel stond. Ik zag goed uitziende, welbespraakte mannen en vrouwen, waar weinig of niks mis mee leek. Het duurde even voor het tot me doordrong dat dat dus precies is hoe het mensen vergaat als ze mij ontmoeten. Ze zien een op het oog gezonde vrouw, waar in eerste instantie niets aan te merken is. Dat moet verwarrend zijn. Daarna kwam het besef dat het merendeel van de aanwezigen zo ongeveer heeft wat ik ook heb. En dat gevoel van delen en verbonden zijn, van even heel normaal zijn, ervoer ik als een hartverwarmend en onbeschrijfelijk fijn lichtpuntje.”

 

 

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact