Begeleiding naar vrijwilligerswerk

Als betaald werk niet meer tot je mogelijkheden behoort, biedt vrijwilligerswerk uitkomst. Want werk hoeft niet betaald te worden om van schatbare waarde te zijn. Boogh helpt mensen met hersenletsel of een beperking naar vrijwilligerswerk door middel van de ‘Supported Employment’ methode.

Deze op maat gesneden methodiek is uitermate geschikt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van vrijwilligerswerk. Niet de beperkingen maar de mogelijkheden staan hierbij voorop.

Door middel van coaching- en ondersteuningsmogelijkheden leren mensen kwaliteiten verder te ontwikkelen. Boogh ondersteunt bovendien in het gehele bemiddelingsproces met de werkgever en biedt daarbij ook plaatsingsondersteuning. Na plaatsing wordt met regelmaat de voortgang besproken met zowel de vrijwilliger als werkgever.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@boogh.nl of telefoonnummer 085 – 40 14 795. Wij helpen jou graag verder.

Kennismaken

Meer weten over hersenletsel in het algemeen of benieuwd wat wij concreet voor jou, iemand in jouw omgeving of praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we persoonlijk kennis.

Contact