Coffeemania By Boogh

werk- en leerplek voor mensen met hersenletsel 

Coffeemania By Boogh biedt mensen de gelegenheid om in een brasserie aan de slag te gaan. Zo kun je jouw arbeidsmogelijkheden (her)ontdekken én werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Daar helpen wij je graag bij.

Coffeemania By Boogh is een brasserie waar iedereen zich thuis voelt. Op deze centrale plek in Utrecht Kanaleneilanden kunnen bezoekers en buurtbewoners elkaar ontmoeten voor de lunch, borrel en diner. Ook voor catering, als vergaderlocatie en voor zaalhuur kun je hier terecht.

Coffeemania By Boogh is éxtra bijzonder, want in deze brasserie begeleidt Boogh mensen met hersenletsel. Boogh zet mensen op die manier terug in hun kracht. En dat is uniek in Nederland!

Wat is er te doen bij Coffeemania By Boogh?

  • Algemene werkzaamheden zoals afwassen, opruimen, schoonmaken. Of maaltijden bezorgen, boodschappen doen, het terras uitzetten of de voorraad beheren;
  • Horecawerkzaamheden: ingrediënten snijden en voorbereidende werkzaamheden, barmedewerker of in de bediening;
  • Koeken en taarten bakken, broodjes klaarmaken, kleine lunchgerechten of soepen (volgens vooropgesteld menu) bereiden.

Hoe werkt de begeleiding vanuit Boogh?
Cliënten werken onder begeleiding van een professionele werkbegeleider vanuit het persoonlijke plan van de cliënt. Hierin wordt heel goed worden samengewerkt in de keten. Bij Coffeemania By Boogh werken Coffeemania en Stichting Boogh samen.

Contact
Heb je vragen? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Coffeemania By Boogh? Neem dan contact met ons op via e-mail coffeemaniabyboogh@boogh.nl of telefonisch via 06 - 1043 9934.

Of heb je interesse in de menukaart of de vergadermogelijkheden, dan kun je telefonisch contact opnemen via
030 2693303 of mailen naar byboogh@coffeemania.nl.

Je bent van harte welkom!
Amerikalaan 199, 3526 VD Utrecht (Krachtstation Kanaleneiland)

Coffeemania By Boogh Coffeemania By Boogh