Cliënt

Naast creatieve activiteiten biedt Boogh ook cognitieve activiteiten aan, zoals geheugentraining, nieuws en actualiteiten, training van dagelijkse vaardigheden (zoals koken), sport en gebruik van de computer. Afhankelijk van uw vraag wordt samen met u gekeken naar een passend programma.

Voor begeleiding bij Boogh geldt een eigen bijdrage. De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk en wordt door het CAK vastgesteld. Voor behandeling en arbeidsreintegratie betaalt u geen eigen bijdrage.

Boogh biedt begeleiding, behandeling, training en re-integratie aan mensen met hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Wilt u meer weten kijk op deze website of bel ons op (085) 40 14 795.

Dat hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en de veranderende wetgeving. Onze maatschappelijk consulent kan hier samen met u naar kijken. 

Boogh voorziet in melk, koffie en thee. In principe neemt iedereen zijn eigen lunch mee en wordt er gezamenlijk geluncht. Op de dagen dat de activiteit restaurant koken is kan tegen vergoeding een maaltijd genuttigd worden.

Vervoer wordt in overleg geregeld. Dit is afhankelijk van de locatie en de indicatie.

Ja u mag uw hulphond meenemen.

Er is veel mogelijk. Samen met u wordt gekeken naar uw zorgvraag en mogelijke oplossingen.

Ja, Boogh heeft speciale rustruimtes met in hoogte verstelbare bedden en/of rustfauteuils voor cliënten die hele dagen komen.

Boogh is elke werkdag geopend van 9.30 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags. U kunt ook een halve dag komen. Hoeveel dagdelen u kunt komen hangt af van uw indicatie. In Utrecht Leidsche Rijn is Boogh ook open op zondagmiddag van 14.30 tot 18.30 uur. U kunt dan ook een warme maaltijd gebruiken.

Ja, u kunt ook een halve dag komen bij Boogh. In dat geval kunnen wij het vervoer niet voor u organiseren.

Boogh Utrecht Leidsche Rijn is eens per twee weken ook op zondagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

In overleg is dit mogelijk. Hierover kunnen afspraken worden gemaakt.

Allereerst kunt u in gesprek gaan met de regiomanager en/of de vertrouwenspersoon bij Boogh. Als u er niet uitkomt op deze manier heeft Boogh een klachtenregeling

Bel een van onze maatschappelijk consulenten via (085) 40 14 795.