Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij Boogh. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers voor alle locaties. Heeft u interesse in het doen van vrijwilligerswerk of wilt u een vrijblijvend gesprek hierover? Neemt u dan contact op met een Boogh vestiging bij u in de buurt.

Op de locaties van Boogh bieden we een gevarieerd programma aan. Het programma is gericht op vorming en educatie (bv gespreksgroepen), creativiteit (bv keramiek en speksteen bewerken), sport en spel (bv fitness) en activiteiten ten behoeve van het dagelijks leven (bv koken).  

Ter ondersteuning van de activiteiten doen we graag een beroep op vrijwilligers. De taken van de vrijwilliger bestaat uit het assisteren van begeleiders en cliënten, afhankelijk van de interesse en deskundigheid van de vrijwilliger.

We nodigen mensen met de volgende eigenschappen van harte uit te reageren:

  • u bent enthousiast;
  • u heeft affiniteit of ervaring met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel;
  • u brengt interesse en eventueel ervaring mee op een bepaald activiteitengebied;
  • u bent flexibel ingesteld.

Boogh stelt hoge eisen aan respectvolle en gelijkwaardige bejegening en wil graag vrijwilligers die deze visie ondersteunen een plaats bieden. Een specifieke opleiding of achtergrond wordt niet gevraagd. Boogh biedt een aantrekkelijk werk- en leefklimaat met tijd en aandacht voor begeleiding en deskundigheidsbevordering.

Aan de linkerkant ziet u de specifieke vacatures.