Boogh Wijk bij Duurstede gaat verhuizen naar Langbroek!

De handtekeningen zijn gezet en vanaf nu is het officieel; Boogh Wijk bij Duurstede gaat verhuizen naar Dorpshuis ‘De Toekomst' in Langbroek.

Het Ewoud & Elisabeth Gasthuis heeft de door Boogh gehuurde vierkante meters zelf nodig, dus daar kon Boogh niet blijven. Samen met de gemeente Wijk bij Duurstede zijn Petra Aalders en Hetty van Oldeniel op zoek gegaan naar een geschikte ruimte.

Dorpshuis ‘De Toekomst' is hiervoor goed uitgerust qua ruimte, maar ook qua toegankelijkheid voor onder andere rolstoelen. En het gebouw ligt op een leuke en levendige locatie!

"Wij zien hier mooie nieuwe kansen, waaronder samenwerking met andere huurders van het dorpshuis. Wij voelen ons nu al welkom!", aldus Petra. Op dit moment komen er 25 cliënten naar Langbroek, maar daar komen nog 25 cliënten bij vanuit de regio.

Vanaf september kunnen cliënten hier drie dagen in de week terecht, op maandag, dinsdag en donderdag. Ook is er ruimte voor verdere uitbreiding. Het is de bedoeling dat dit later vijf dagen per week zal zijn. Hiervoor zoekt Boogh nog vrijwilligers die dit helpen realiseren.

Het nieuwe adres is:
Dorpshuis "De Toekomst"
Prinsenplein 3
3947 PG Langbroek

Dorpshuis3