Beweegclinic Edwin van der Sar Foundation enorm succes

Het 40 jarig jubileum van Boogh is op alle Boogh locaties gevierd met een feestelijk lunch en een beweegclinic, met dank aan de Edwin van der Sar Founcation.

Twee enthousiaste sportinstructeurs van de Edwin van der Sar Foundation, Robin Hazebroek en Sergio Robinson,  bezochten 13 locaties van Boogh en daar hebben zij de cliënten letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. De beweegclinic was voor iedereen, met of zonder fysieke beperkingen, toegankelijk.

Er was veel belangstelling. Op sommige locaties was de groep dusdanig groot dat er gezocht moest worden naar een plek om goed mee te kunnen doen. Bij Boogh wordt wekelijks gesport, maar door de clinic hebben veel mensen meegedaan, die normaal niet zo snel voor een sportactiviteit kiezen. Een aantal mensen begon sceptisch, maar eindigde enthousiast.

Voor degenen, die van uitdaging houden, waren er specifieke oefeningen. En voor hen, die wat minder fysieke mogelijkheden hebben, waren er eenvoudige oefeningen. Het was een gevarieerde clinic, met verschillende spelvormen. Centraal stond "samen doen”, want sporten verbind. Cliënten kregen er zichtbaar energie van.

De sportinstructeurs, Robin Hazebroek en Sergio Robinson deden hun werk plezierig en respectvol. Een uur is snel voorbij als je pret hebt met elkaar. Wat de cliënten van Boogh betreft is de clinic voor herhaling vatbaar. Op sommige locaties is met elkaar afgesproken om het met regelmaat te herhalen.

Boogh is de Edwin van der Sar Foundation zeer erkentelijk voor dit geweldige en treffende jubileumcadeau. Een fantastische ervaring voor cliënten en medewerkers.

Beweegclinic
@Boogh Veenendaal