Frans Regtien nieuwe columnist Markant met rubriek: Vallen en opstaan

Journalist Frans Regtien werkte andere bij de KRO en de Wereldomroep, gaf zelfs les aan Windesheim. Totdat hij in juli 2016 tijdens zijn vakantie in Madrid een hartstilstand kreeg. Daardoor is zijn leven ingrijpend veranderd. "Elke dag sta ik op in het besef dat ik verder leven moet op een andere manier." Eén manier is door zijn ervaringen op te schrijven, voor Markant!

Na een hartstilstand is het leven van journalist Frans Regtien ingrijpend veranderd. Hij wil graag weer schrijven en doet dat in Markant. In de nieuwe rubriek: Vallen en opstaan. In deze nieuwe rubriek schrijft Frans Regtien over zijn dagelijks leven en zijn revalidatie. Vanaf 2018 in iedere Markant.

U leest zijn eerste column hier: http://www.vgn.nl/artikel/26137Markant Columnist Frans Regtien