Bijzonder geslaagd symposium: verbinding is gemaakt!

Boogh organiseerde op 5 oktober 2017 een symposium ter ere van haar 40-jarig jubileum in De Fabrique in Maarssen. Het publiek werd geraakt door de bijzondere lezing van professor dr. Manu Keirse, de muzikale toon van meestertrompettist André Heuvelman en de voorstelling ‘Verwarring’ van Pieter Jongsma. Ook de kunstwerken die cliënten van Boogh speciaal voor deze gelegenheid maakten, vielen erg in de smaak. Het symposium was zeer geslaagd en de opkomst hoog. Er zijn veel verbindingen gelegd die donderdag!

Symposium ’40 jaar verbindende kracht’

Het thema van het symposium was ’40 jaar verbindende kracht’, met een uitgebreid en inspirerend programma:

  • de bijzondere lezing van professor dr. Manu Keirse, een lezing om stil van te worden...
  • de muzikale toon die 'raakt' van meestertrompettist André Heuvelman
  • fragmenten uit de voorstelling ‘Verwarring’ van Pieter Jongsma
  • de interactieve dagafsluiting met CCR-voorzitter Rinus Bosma, Ditte van Vliet van de VGN, dagvoorzitter Sabine Uitslag en directeur-bestuurder Hetty van Oldeniel

Filmverslag

In onderstaande film ziet u een compilatie in beeld en geluid van deze bijzondere middag en avond in een fantastische locatie. Ook de lezing van professor dr. Manu Keirse kunt u hieronder terugkijken:

Film Boogh Symposium '40 Jaar Verbindende Kracht'

Lezing Prof . Dr . Manu Keirse Tijdens Boogh Symposium '40 Jaar Verbindende Kracht'

https://youtu.be/TJYKG8_5xlQ

https://youtu.be/IYut8kmJ7nw

Over Boogh

Boogh werd in 1977 opgericht om ondersteuning en begeleiding te bieden aan mensen met een lichamelijke beperking, vanuit de visie hen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Later bereidde de groep zich uit tot mensen met niet aangeboren hersenletsel. Inmiddels is Boogh uitgegroeid tot een specialistische organisatie met negentien locaties en genieten ruim 850 cliënten in heel Midden–Nederland van de diensten van Boogh.