15-11: Wethouder Sidali opent Boogh-expositie

Op 15 november 2017 opent wethouder Sidali een kunstexpositie van Boogh Culemborg in proeftuin De Ontmoeting. De schilderijen, beelden, borden en haakwerken zijn allen gemaakt door cliënten van Boogh. De expositie geeft een goed beeld van de bijzondere talenten die cliënten hebben ontwikkelt na het oplopen van het hersenletsel.

De expositie wordt geopend door de Culemborgse wethouder Fouad Sidali van Jeugd(zorg), Sociaal Domein, Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Cliënten van Boogh Culemborg exposeren hun schilderijen, beelden van speksteen en klei, mozaïek, beschilderde porseleinen borden en haakwerk.

Boogh Culemborg biedt dagbesteding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een chronische ziekte en/of een lichamelijke beperking. De expositie is bedoeld om een zo breed mogelijk beeld te geven en iedere cliënt gelegenheid te geven zijn werken te laten zien. Bovendien geeft de expositie een zo breed mogelijk beeld van wat er mogelijk is bij Boogh Culemborg. Er worden ook producten van BooghGoed getoond, de webwinkel van Boogh. Tijdens de expositie is een aantal werken te koop.

De expositie is van 15 november tot 15 december 2017 te zien in Proeftuin De Ontmoeting, Admiraalvlinderlaan 2 in Culemborg. De opening met de wethouder is op 15 november 2017 en begint om 15:00 uur. U bent van harte welkom om de werken te komen bekijken: de entree is gratis!   

Expositie Boogh Culemborg 2017 1 Expositie Boogh Culemborg 2017 2 Expositie Boogh Culemborg 2017 3