Nieuwe brasserie ‘Coffeemania By Boogh’ geopend

Begin augustus 2017 opende Boogh een nieuwe werk- en leerplek voor mensen met hersenletsel: Coffeemania By Boogh! In deze brasserie in Utrecht Kanaleneiland bevorderen we participatie in de maatschappij. Alles is erop gericht om mensen zelf hun arbeidsmogelijkheden te laten (her)ontdekken én om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Coffeemania By Boogh is een werkplek voor mensen met hersenletsel. Daarbij is te denken aan niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking en/of Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). Cliënten werken onder begeleiding van een professionele werkbegeleider vanuit het persoonlijke plan van de cliënt. Er zijn allerlei werk- en leerplekken mogelijk: in de bediening, de keuken of in algemene werkzaamheden. 

De eerste cliënt is inmiddels gestart bij Coffeemania By Boogh. De komende tijd gaan er steeds meer mensen op deze werkplek onderzoeken hoe het met hen gaat als ze weer actief deelnemen aan het arbeidsproces en werken aan hun persoonlijke ambities.

Coffeemania By Boogh is een brasserie waar iedereen zich thuis voelt. Op deze centrale plek in Utrecht Kanaleneilanden kunnen bezoekers en buurtbewoners elkaar ontmoeten voor de lunch, borrel en diner. Ook voor catering, als vergaderlocatie en voor zaalhuur kun je hier terecht.

Meer informatie

  • De locatie van Coffeemania By Boogh is Amerikalaan 199 in Utrecht (Krachtstation Kanaleneiland)
  • Meer informatie over Coffeemania By Boogh leest u hier
  • Bij Coffeemania By Boogh werken Coffeemania en Stichting Boogh samen